Eerder plaatste ik een recept voor kokos bonbons.
Bonbons maken is heel simpel en qua smaak is er veel variatie.
Mijn werkwijze is bij iedere bonbon hetzelfde,
alleen gebruik je andere ingrediënten voor andere smaken.
Hieronder zet ik een aantal van mijn recepten op een rijtje:

Voor kaneel bonbons:

– 150 gram slagroom
– 2 kaneelstokjes
– beetje kaneelpoeder
– snufje zout
– 200 gram witte chocolade
– 50 gram pure chocolade

Voor de buitenkant gebruik je 300 gram witte chocolade.

Voor pistache bonbons:

– 100 gram slagroom
– 250 gram witte chocolade
– 80 gram ongezouten gehakte pistache nootjes

Voor de buitenkant gebruik je 300 gram witte chocolade.

Voor hazelnoot bonbons:

– 100 gram slagroom
– 250 gram melkchocolade
– 50 gram gehakte hazelnoten

Voor de buitenkant gebruik je 300 gram witte of melk chocolade.

Voor pinda bonbons:

– 100 gram slagroom
– 250 gram melkchocolade
– 50 gram gehakte ongezouten pinda’s

Voor de buitenkant gebruik je 300 gram witte of melk chocolade.

Variatie genoeg dus. Veel plezier met maken!

2 Comments on Zelf Bonbons Maken Met Andere Ingredienten…

  1. Pingback: Zelf (Kokos) Bonbons Maken... | Stay At Home Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *