Vandaag is het weer Young Living Day en op deze dag lanceert Young Living weer een aantal nieuwe producten en zijn er speciale acties op bestaande producten. En ik ben zo enthousiast over de acties van vandaag!!!!

NIEUWE STARTERKIT

Kies voor een goed begin met de premium StarterKit met Charcoal Lantern Diffuser.

Ontdek de kracht van etherische olie en transformeer je leven! Geniet van de speciale melanges en de klassieke oliën uit de StarterKit.

De Charcoal diffuser heeft een speciaal ontwerp van glas en metaal, bevat elf lichtopties en past in ieder huis of kantoor!

Te bestellen via productnummer 33891!


Ben jij klaar voor jouw reis in de wereld van etherische oliën?
Stuur me dan hieronder jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer en ik neem gelijk contact met je op!


30 EXTRA ESSENTIAL RERWARDS-PUNTEN BIJ AANKOOP VAN DE PREMIUM STARTERKIT

Zit je al langer te twijfelen of je de StarterKit aan wil schaffen?
Twijfel niet langer dit is HET moment. Koop jij op 11, 12 of 13 juli 2020 jouw Premium StarterKit, dan krijg je 30 Essential Rewards-punten cadeau van Young Lving!
Voor deze punten kun je dan een gratis product of olie bestellen.
Als je naast de Premium StarterKit ook nog een fles v-6 (verdunolie) bestelt, dan krijg je er van Young Living nog 5 ml Basil+ olie bij!
En natuurlijk krijg je, als je je via mij inschrijft, een welkomstpakket cadeau, plus in de maand juli 10% korting op je rekening!

Als je meer wil lezen over Essential Rewards, check dan even de website van Wellness Essentials voor meer informatie (klik hier)


GARY’S GREAT DAY PROTOCOL OLIËN

Young Living heeft een unieke promotie samengesteld om deze dag te vieren en Gary te herdenken. Gary zei altijd: Als je etherische olie toevoegt aan je ochtendroutine begin je de dag op een krachtige manier!

Te bestellen via productnummer 34008. T/m 31 juli 2020 met 10% korting verkrijgbaar!


Ben jij klaar voor jouw reis in de wereld van etherische oliën?
Stuur me dan hieronder jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer en ik neem gelijk contact met je op!