Vandaag is het weer Young Living Day en op deze dag lanceert Young Living weer een aantal nieuwe producten en zijn er speciale acties op bestaande producten. En die van vandaag zijn SUPER!!

30 EXTRA ESSENTIAL RERWARDS-PUNTEN BIJ AANKOOP VAN DE PREMIUM STARTERKIT

Zit je al langer te twijfelen of je de StarterKit aan wil schaffen?
Twijfel niet langer dit is HET moment. Koop jij op 4, 5, of 6 april 2020 jouw Premium StarterKit, dan krijg je 30 Essential Rewards-punten cadeau van Young Lving!
Voor deze punten kun je dan een gratis product of olie bestellen.
Als je naast de Premium StarterKit ook nog een fles v-6 (verdunolie) bestelt, dan krijg je er van Young Living nog de Charcoal Bar Soap bij!
En natuurlijk krijg je, als je je via mij inschrijft, een welkomstpakket cadeau!

Als je meer wil lezen over Essential Rewards, check dan even de website van Wellness Essentials voor meer informatie (klik hier)


Ben jij klaar voor jouw reis in de wereld van etherische oliën?
Stuur me dan hieronder jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer en ik neem gelijk contact met je op!


10% KORTING OP DE OILS OF ANCIENT SCRIPTURE KIT

Speciaal voor Pasen kun je de Oils of Ancient Scripture Kit aanschaffen met 10% korting. Daarnaast krijg je er dan nog een Young Living ketting bij.

De Oils of Ancient Scripture bestaat uit 10 oliën, afkomstig van de meest belangrijke planten, bloemen en harsen die in de Bijbel genoemd worden. Samengesteld zodat je kunt genieten van heerlijke geuren en meer kunt leren over de indrukwekkende achtergrond achter deze oliën!


3 NIEUWE PLUS-LIJN OLIËN

Dacht je dat etherische oliën aleen geschikt zijn voor gebruik op de huid of aromatisch gebruik? Dan heb je het mis!
Met de Plus-oliën van Young Living zet je in een mum van tijd heerlijke gerechten op tafel. Je hebt slecht een of twee druppels Plus-olie nodig om de smaak van een gerecht te transformeren!

Vandaag lanceert Young Living drie nieuwe Plus-oliën, namelijk:
Parsley+ (Peterselie),
Citrus Fresh+ (Melange van citrus en munt! Bevat de oliën: Orange+, Grapefruit+, Mandarin+, Tangerine+, Lemon+ en Spearmint+),
Coriander+ (Koriander)