Zo heb ik zelden een winactie,
en zo twee in een week.
Super leuk om mijn volgers te mogen belonen met cadeautjes!

Vandaag mag ik, namens Dekbed-Discounter.nl € 60,- shoptegoed weggeven!

Dekbedovertrekken vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux.
Zij bieden de scherpste prijs voor al jouw dekbedovertrekken, dekbedden, kussens, hoeslakens, boxsprings en al jouw andere beddengoed.

Ze onderscheiden zichzelf met de beste service, snelle levering, veilig en achteraf betalen en een gratis voucher bij iedere bestelling. Daarnaast ook gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro (m.u.v. matrassen en boxsprings).

Hoe kun je mee doen met de winactie?

Laat een reactie achter onder dit bericht
EN
like mijn facebookpagina!
(klik hier om daar naar toe te gaan)

De winactie loopt tot en met vrijdag 3 november.
De winnaar krijgt 4 november persoonlijk bericht via de mail.

Veel succes!

Dank je wel Dekbed-Discounter.nl voor het mogelijk maken van deze winactie!
Bij deze winactie zijn de spelvoorwaarden van toepassing.

Geertje

20 Comments on WIN Shoptegoed Voor Dekbed-Discounter.nl

 1. Jaaaaa ik wil graag winnen!!! Ik hou van dekbedovertrekken, heb er nu al eventjes geen gekocht behalve voor de kinderen. Ik vind het nu wel weer eens tijd om een nieuwe voor mezelf te kopen ☺️ Als ik hem dan kan winnen zou het helemaal geweldig zijn, kunnen de kinderen misschien ook nog een nieuwe uitzoeken ?

 2. Wow wat een super gave winactie. Lijkt me heerlijk om een mooie dekbed overtrek uit te zoeken. Ze hebben ech heel veel mooie.

 3. Leuke actie weer en wat een keus hebben ze daar! Ik zie al genoeg moois, waag graag een kansje

 4. Oh dat wil ik wel heel graag. Wordt erg tijd voor een nieuwe en hier kunnen we zeker mooi slagen! Ik doe graag mee!
  Mijn Facebook naam is johanankejobcassaelmans

 5. Ik doe heel graag mee. Bijna uitgerekend van onze derde. Zou leuk zijn om m’n kraambed te kunnen voorzien van een mooi nieuw dekbed!

 6. Ohhhh wat gaaf! Ik maak heel graag kans voor onze te restylen slaapkamer! (leuk voor 5/12, omdat het toch altijd een beetje gek voelt cadeautjes te kopen voor jezelf ?)

 7. ??? Wauw wauw Wauwie dat zou echt een geweldig cadeau zijn om te mogen winnen ? Daf wordt weer heerlijk slapen?Ik doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤ laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen ???#Spannend

 8. Jaaa die wil ik graag winnen, we hebben afgelopen donderdag onze nieuwe matrassen binnen gekregen en daar past ook wel een nieuw dekbedovertrek bij!

 9. Hier doe ik graag aan mee hoor?. Pas een nieuw bed dus nieuw beddengoed zou helemaal top zijn?

 10. Ik zou een leuk dekbed uitkiezen voor mijn zoontje en dochtertje denk ik. Altijd handig, het besteden zal vast wel lukken 😉

 11. Ja, ik doe graag mee. Ben wel ernstig aan nieuwe dekbedovertrekken (gaten overal, helaas geen grap) toe en heb bij de Dekbed-Discounter al hele mooie gezien.

Comments are closed.