Er gaat niets boven een middag lekker spelletjes spelen met het hele gezin.
De meiden vinden het super leuk en voor ons is het echt een tijd voor samen zijn met de kinderen.
Ze vliegen vaak alle kanten op of zijn zelfstandig aan het spelen.
En dan is die tijd samen juist zo fijn!

hasbro spelletjes win

De laatste tijd is het nog leuker, want ze kunnen nu echte spelletjes doen.
Niet alleen maar domino of memory, maar Monopoly Junior en Cluedo Junior.
Deze zijn dan ook echt favoriet hier thuis!

En daarom is het dan ook zo leuk dat ik Cluedo Junior namens Hasbro weg mag geven aan een van jullie!
Dan kunnen jullie, net zoals ons, die quality time ervaren en genieten van de tijd met je kinderen.

En natuurlijk extra handig in deze leuke Sinterklaas-tijd!

9200000038629921

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

Laat een reactie achter onder dit artikel, waarom jij dit spel zou willen winnen….

Wil je meer kans maken, Like dan mijn Facebookpagina!

Je kunt mee doen tot en met a.s. vrijdag, 20 november 2015.
De winnaar krijgt zaterdag van mij bericht!

Dit bericht is gesponsord door Hasbro,  geschreven naar mijn eigen mening!
(Klik hier voor de spelvoorwaarden)

Geertje

24 comments on “Spelletjes spelen – Win: Cluedo Junior”

 1. Oh wat gaaf! Ik ben echt enorm gek op cluedo en wil dit zoooo graag met mn kleine man spelen!! Ik doe dus heel graag mee

 2. Dat zlijkt ons een geweldig spek, Quinten is dol op spelletjes, stratego junior is hier ook een groot succes, en dol op mysteries oplossen en spannende verhalen dus dit zou echt een spel voor hem zijn, het staat al oo zijn verlanglijstje dus het winnen zou dan helemaal super zijn.

 3. Wat toevallig, ik zag dit spel toevallig vanmiddag in een speelgoedboek staan en zei tegen mijn man helemaal blij: kijk ze hebben nu ook cluedo junior hoe leuk is dat!!!!
  Wijzelf hebben altijd vaak de gewone cluedo gespeeld samen met een neefje en nichtje die elk weekend bij ons sliepen en die hebben het er nog over en als ze hier nu nog slapen af en toe (21 & 18 jaar) dan willen ze het altijd weer spelen haha. Helaas zijn de papiertjes ervan allang op en kan ik die nergens los vinden dus schrijf ik die dan met de hand hihi.
  Onze kinderen nu 6 & 4 zijn ook al echte spelletjes kinderen vooral de oudste elke avond doen we gauw even een spelletje en weekends doen we dan wat grotere en langere spelletjes. Ze hadden uiteraad ook spelletjes op hun sint/kerst lijstje staan.
  Ik weet zeker dat ze hier ook heel veel plezier aan zouden hebben en hoe leuk zou het zijn als hun ook zulke herinneringen zouden krijgen als hun neef en nicht door het ook met hun te doen als ze straks weer bij ons slapen in december!!!!
  Dus ja ik doe graag mee alleen een beetje een lange reactie 🙈🙈🙈🙈

  Liefs

 4. Ja leuk!! Ik doe graag mee! Weet niet eens hoe het volwassen cluedo gaat. Dus kan ik eerst de junior editie uitproberen samen met elise!

 5. Mijn zoontje is gek op mysterieuze dingen.
  En dit spel past gewoon perfect bij hem. Ik maak graag kans!

 6. Mijn dochter is net 5 geworden en krijgt steeds meer en meer zin in het spelen van spelletjes…Heel leuk om te zien hoe ze het allemaal door heeft nu en echt leuk vind om uitgedaagd te worden…:)

  Het speelgoedboek heeft dan ook enorm veel kringen en naamletters op de spellenpagina’s ^_^ Ook Cluedo junior heeft een dikke vette kring, dus Sinterklaas mag het spel hier heel graag bezorgn 😉

 7. Ik doe graag mee! Aron wil heel graag met ons cleudo spelen maar dat vinden wij niet zo’n succes daarom zal dit spel eeg welkom zijn bij ons. Bijna dagelijks spelen wij een spelletje met Aron 😀

 8. Leuk! ik doe graag mee, ik speel graag spelletjes met mijn meiden en ze vinden het ook super leuk om samen met papa en mama gezellig samen spelletjes te spelen!

 9. Hartstikke leuk, dw middelste dochter is vijf en dit kan ze samen (met ons) en haar zus doen of een vriendinnetje

 10. Leuk!
  Dit spel zou ik graag winnen
  heerlijk om samen met de meiden spelletjes te spelen.

  Groetjes Jen

 11. Jaaaaaaaa!!!! Ik ben dol op Cluedo, en dan nu een junior versie, wat geweldig. Dat zou ik nu echt super graag met m’n meisjes willen spelen zeg!

 12. Ja ik doe mee! Wij zijn echte Cluedo-fans hier. De kleinste man vindt het alleen nog iets te ingewikkeld dus een junior versie zou leuk zijn voor hem 🙂

 13. Ik ben dol op het gewone cluedo, maar daar zin mijn neefjes nog te klein voor. Deze versie zou ik wel met ze kunnen spelen 🙂

 14. Mijn zoontje heet Willem Junior, dus hij doet de naam van het spel eer aan. Zijn papa is politieman, dus Willem krijgt van alles mee over Cluedo-achtige acties. Om mijn kind van de iPad af te halen zou dit spel perfect zijn!
  Misschien krijgen we papa eindelijk aan de spelletjes.

 15. wat een geweldig spel
  Hier worden elke dag spellen uit de kast getrokken, merendeels waar ze te jong voor is, maar ze probeert het en kan het best goed allemaal, slimmerd
  Ik maak heel graag kans op dit spel, dit is meer haar leeftijd en ik stimuleer spellen en alles wat je saampjes kan doen. Zo blijft ze weg van de tv en tablet etc

 16. Zelf ben ik niet zo goed in het gewone Cluedo spel maar met dit junior Cluedo spel hoop ik met mijn kinderen mee te kunnen spelen

 17. Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie. Met dit spel zou ik mijn dochtertjes van 8 en 5 jaar willen verrassen!

 18. Oh wat is dit ontzettend leuk! Onze kleinste kanjer wordt 23 december 5 jaar! Papa werkt bij de politie en hij wil dat ook zo graag. “Ik ga dan ook boeven vangen mama en zaakjes oplossen” haha aldus onze 4 jarige. Vroeger zelf Cluedo gehad, uren en uren gespeeld zo leuk! Dit zou toch geweldig zijn voor het hele gezin…zo kan er toch wat opgelost worden en kan iedereen fijn meedoen. Ook IDEAAL om samen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen.

  Hier worden vaak spelletjes gespeeld, gezellig met wat lekkers aan de keukentafel. Dat is echt genieten met een hoofdletter G ook al gaat het soms hard tegen hard want eerlijk is eerlijk, iedereen wil winnen ;-). Nu zijn we wel weer toe aan iets nieuws en een nieuwe uitdaging. Ook voor mijn jongste kanjer is dit heel wat. Zo voelt hij zich ook een hele grote jongen met in zijn ogen een “grote mensenspel”. Ik waag heel graag een kansje op dit GEWELDIGE Cluedo junior spel en op naar weer vele spelletjes middagen, avonden enz.

Comments are closed.