Vandaag maakte ik een snelle snack voor de meiden.
Ze hadden zin in iets lekkers,
maar wilden iets wat ze nog nooit op hadden.
Dus ging ik in de keuken aan de slag en kwam uiteindelijk met hele lekkere (en snelle) Suiker-Kaneel Stengels!

Wat heb je nodig:

– Danerol Super croissant
– Kaneelsuiker

Hoe Maak je het:

Rol de hele lap deeg uit.
Maak de schuine gaatjes dicht door er wat op te drukken.
Snijd dan twaalf repen.
Strooi er kaneelsuiker overheen en druk het wat in het deeg.
Draai daarna iedere reep in een soort stengel.

BAKKEN:

In de oven:

Leg de stengel op een bakplaat met bakpapier er onder.
Bak ze ongeveer 12 minuten af op 180 graden.

In de Airfryer:

Leg ze in het mandje van de airfryer.
Bak ze ongeveer 7 minuten af op 180 graden.

Serveren:

Je kunt de stengels sowel warm als koud eten!
Super lekker als lunch of tussendoortje.

Eet smakelijk!

Geertje

2 Comments on Snelle Suiker-Kaneel Stengels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *