Orakelkaarten worden steeds populairder en door steeds meer mensen gebruikt om antwoord te krijgen op vragen.
Ook ik had al twee sets in huis maar sinds kort heb ik daar twee nieuwe sets aan toe mogen voegen.

De kaartensets “Het orakel van de maan”en “De geheime boodschappen van het licht”.

Vaak gebruik ik deze kaarten om inzicht te krijgen bij bijvoorbeeld problemen en/of vraagstukken. Puur op gevoel trek ik dan een kaart uit de stapel en kijk wat het antwoord is!
Laatst had ik 4 kaarten uitgekozen en deze gedeeld in mijn stories op Instagram. Mensen mochten 1 kaart kiezen en ik stuurde hen daarna het antwoord van de vraag….
En de reacties waren zo bijzonder:

Heel bijzonder! Bezig met een opleiding waarbij we een het begin van dit jaar een tarotkaart kregen/kozen. Eng gewoon hoe passend die is gebleken!

Wow en hoe toepasselijk ook! Dank je wel. Hier kan ik echt wat mee!

Dit is gewoon letterlijk en spot on! Ik heb inderdaad continue de vraag in mijn hoofd die mij bezighoudt: waarom zijn we hier, waarom ben ik hier, wat is mijn doel, wat is het nu.

Deze sets zijn zeker een mooie aanvulling op de sets die ik al had. Beide zo verschillend maar eigenlijk op alle soorten vragen en problemen toepasbaar. Zeker een aanrader om in huis te hebben!


Het orakel van de maan:

De kracht van de maan uit zich niet alleen in de natuur, zoals bij eb en vloed, maar ook in ons leven. Ze heeft invloed op onze nachtrust, onze vruchtbaarheid en zelfs ons humeur. Dankzij deze 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten van bekend astrologe Yasmin Boland leer je de mystieke kracht van de maan in jouw voordeel te gebruiken voor onder andere heling, begeleiding en bescherming. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenis van iedere kaart en hoe de maan een oplossing kan bieden voor jouw specifieke vraag of situatie.

ISBN: 978-90-447-5627-2
Prijs: € 24,95
Uitgeverij Deltas

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Klik hier om deze set gelijk via bol.com te bestellen!

De geheime boodschappen van het licht:

De wens om vrede, liefde en vervulling te creëren zit in ieder van ons. Met de hulp van deze orakelkaarten en de geheimen van het licht kun je deze en vele andere mogelijkheden in jezelf naar boven brengen en belichten. Het licht is immers een onvoorwaardelijke gids die je kan helpen om het potentieel in je ziel te versterken en activeren.

ISBN: 978-90-447-5628-9
Prijs: € 24,95
Uitgeverij Deltas

Vanaf vandaag verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Klik hier om deze set gelijk via bol.com te bestellen!

Deze sets zijn mij toegestuurd door Uitgeverij Deltas. Zoals altijd is dit bericht geschreven naar mijn eigen mening!