Vandaag heb ik een super leuke winactie voor jullie!
Je kunt namelijk de L.O.L. Surprise Bruisballen Fabriek t.w.v. € 36,99 winnen…

Wat is het?

Maak steeds nieuwe bruisballen met de L.O.L. Surprise BruisBallen Fabriek!
Meng ingrediënten, stop er een verrassing in, voeg glitters toe en pers alles ineen tot een bruisbal met een verrassing!
Super leuk om als cadeau te geven aan vriendinnen!

De L.O.L. Surprise BruisBallen Fabriek bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bruisballen met verrassing te maken.
Bovendien kun je met huis-tuin-en-keuken ingrediënten zoveel bruisballen met verrassing maken als je wilt!
Je kunt er zelfs eigen verrassingen in stoppen, zoals glittersteentjes, bloemen, sieraden en meer!

Hoe kun je mee doen?

Laat een reactie achter onder dit bericht
EN
like mijn facebookpagina!
(klik hier om daar naar toe te gaan)

De winactie loopt tot en met dinsdag 31 oktober.
De winnaar krijgt 1 november persoonlijk bericht via de mail.

Veel succes!!

Wil je niet wachten tot je gewonnen hebt maar de L.O.L. BruisBallen Fabriek zelf bestellen?
Dat kun je doen via Bol.com.

Klik hier om naar bol.com te gaan!

 

Dank je wel MGA Entertainment voor het mogelijk maken van deze gave winactie!
Bij deze winactie zijn de spelvoorwaarden van toepassing.

Geertje

26 comments on “Speel Mee! – L.O.L. Surprise BruisBallen Fabriek – WIN [GESLOTEN]”

 1. Wat een heerlijke verwennerij. Graag zou ik het m’n dochter cadeau geven. Graag maak ik kans op dit mooie set

 2. Super Cool…..als wij de speelgoedwinkel binnen gaan dan is dat het eerste waar onze meiden heen gaan. Het blijft iets magisch….zelf iets maken. Dus nu maar duimen draaien enhopen dat ik ze blij kan maken 😍

 3. Goedemorgen,
  Mijn kleine/grote dochter is dol op dingen maken. We zijn al weken in de weer met SLIJM. Alle kleuren, alle variaties, noem het maar op en ze is lekker bezig.
  Het uitpakken van de ballen is al zo leuk….! En dat er nu een “klein fabriekje” is, is helemaal bijzonder.
  Wat doe ik graag mee, om haar hier mee te verrassen. Want lekker badderen is al een feestje, en als je nu zelf een bruisbal kan maken, en daarna badderen…… Ik kan niet wachten op haar stralende koppie.
  Mag het in de zak van Sinterklaas voor Mila???
  fijne dag!

 4. Vriendin van mij kwam er laatst mee dat ze bruistabletten gemaakt had. Wat gaaf dat er een set voor is. Wij hebben een zalig bad en geregeld zit mijn dochter erin te spelen. Die gaat dit fantastisch vinden lekker te geuren met haar eigengemaakte ballen. Ze is 8 jaar.

 5. Superleuke winactie!! Ik wil graag meedoen voor mn dochter elise! Die vind de L.O.L Surprise ballen helemaal leuk. Dan zal ze de bruisballenfabriek ook super vinden!

 6. Zo grappig, mijn dochter heeft het hier steeds over, gezien op YouTube ;-).
  Super leuk dus om deze te winnen en il bewaar hem dan lekker voor sinterklaas 😄.
  Leuk!!!

 7. super leuke winactie voor de meiden. ze zijn altyd graag bezig en zelf iets maken vinden ze super. vindt ze wel aan de dure kant en had wat geld opzijgezet voor sint maar als we ze winnen zou dit nog top zijn.

 8. Wauw, dit gaat mijn dochter echt geweldig vinden! Ik doe heel graag mee, groetjes Hannah Kagenaar.

 9. Wauw! Deze staat helemaal bovenaan het verlanglijstje van mijn dochter Puck van 6 jaar.
  Dus ik doe graag mee en wacht vanaf nu in spanning af.

 10. Om te griezelen zo’n geweldige kans. Ik duim en griezel mee , want het is bijna Halloween 👻 Om mijn dochtertje Juno die dol is op bad en bruisballen de tijd van haar leven te geven

 11. Beetje jammer dat ie roze is maar weet zeker dat mijn zoontje daar niet zo veel om zou geven. Hij is namelijk gek op bruisballen en zou dit ook helemaal leuk vinden om die zelf te maken! Doe graag stiekum voor hem mee;)

 12. Wat grappig, ken het helemaal niet. Ik weet wel dat ik hier iemand heel blij mee maken! Doe dus graag mee.
  Doe alleen niet aan FB maar volg wel op Bloglovin en gedeeld op G+.

 13. Oh wow. Mijn meisje is helemaal bezeten van LOL. Dit zou ze zo gaaf vinden (en haar mama stiekem ook wel hoor 😉)

 14. Wat leuk! Ik wist niet dat dit bestond maar dit zouden onze meiden erg leuk vinden. Ik doe graag mee

 15. Erg gaaf! Echt iets voor mijn creatieve knutseldames (8 en 6), die ook nog eens graag elke week bij oma en opa in bad gaan… Hoe vet zou het zijn om naast zelf lekker te kunnen knutselen en bubbelen, oma (of een vriendinnetje voor een kinderfeestje) eens te verrassen met een eigen bruisbal met een verrassinkje erin!

 16. Wat een super leuke actie! Die graag mee voor onze dochter die gek is op de bruisballen van l.o.l!

Comments are closed.