De R zit in de maand en dat is te merken ook. De weerstand van mensen is een stuk lager en dus klagen ze over verkoudheid, pijn in de oren, zieke kinderen, griepjes, etc. Ik hoor het overal….

En eigenlijk beste zonde… want het is helemaal niet nodig!
Ga bij jezelf maar eens na wat je op dit moment doet om de weerstand van jouw gezin te verhogen. Om te zorgen dat ze niet ziek worden…
En als ze toch ziek worden, ondanks al jouw moeite, ga dan eens na wat het kost om al die snottebellen, hoestpartijen, koortsaanvallen en griepverschijnselen onder controle te krijgen…
Is voorkomen dan niet beter dan genezen?

Ik heb een aantal tips voor je verzameld die handig kunnen zijn in deze tijd van het jaar! Doe er je voordeel mee….


Thieves onder je voeten om je weerstand een boost te geven:

Deze olie is een mix van etherische oliën die speciaal is ontworpen voor infecties van welke aard dan ook. De gebruikte oliën hebben allemaal antivirale, antibacteriële en antiseptische eigenschappen. Deze mix werd op een universiteit getest en bleek zeer effectief te zijn bij de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid. De oliën werken het krachtigst tegen infectieziekten en zijn uitgerust met antioxidanten.

Purification in de diffuser om de lucht te zuiveren:

De olie is speciaal samengesteld voor de diffuser, om in de lucht aanwezige giftige stoffen, bacteriën, virussen, schimmels, meeldauw en ook sigarettenrook, huisdier geuren en alledaagse geuren en andere schadelijke geuren in een ruimte te helpen elimineren. Daarbij hebben alle oliën in deze mix antibacteriële en desinfecterende eigenschappen, wat kan helpen tegen bijensteken en andere insectenbeten. Het zorgt voor het neutraliseren van het gif van insectenbeten, spinnen, bijen, horzels en wespen.

Ieder dag NingXia Red drinken om je weerstand een boost te geven:

Ningxia Red ® is een krachtige antioxidant drank! Het bevat Chinese wolfsbessen (goji bes), een super mix van bosbessen, appelbessen, kersen, granaatappels en pruimensappen, natuurlijke stevia-extract, druivenpitten extract en puur vanille-extract. Ook bevat het de etherische oliën Tangerine (manderijn), Yuzu (yuzu), Lemon (citroen) en Orange (sinaasappel). Ningxia wolfsbessen en de andere voedzame ingrediënten maken Ningxia Red de perfecte keuze voor het verbeteren en optimaliseren van je gezondheid! Het ondersteunt: 1. de normale cellulaire functie 2. een goede gezondheid en het algemeen welzijn 3. het immuunsysteem 4. het gezichtsvermogen 5. de spieren en gewrichten 6. het hart- en bloedvatenstelsel 7. biedt d-limoneen, een krachtige antioxidant

Gebruik R.C. op de borst of in de diffuser bij verkoudheid:

De olie bevat krachtige etherische oliën die ondersteuning bieden aan de luchtwegen en de natuurlijke weerstand verbeteren. Het is speciaal ontworpen voor ondersteuning van de luchtwegen, waaronder allergieën, verkoudheid, bronchitis, congestie en sinus ontstekingen. Het kan ook helpen met snurken en slaapapneu. Diffuse bijv. op de slaapkamer bij verkoudheid, keelpijn, longontsteking of apneu.

Smeer Spearmint of Peppermint samen met Lavender onder de voeten bij koorts:

Menthol behoort tot een groep stoffen (monoterpenolen) die ons lichaam helpen bacteriën en zelfs virussen te verdrijven. Het kan de concentratie verhogen en eetlust verminderen en is één van de meest effectieve etherische olie voor het blokkeren van pijn. Bij plaatselijk gebruik geeft de olie een verkoelend en rustgevend gevoel dat lichamelijke ongemakken kan verlichten.


Al deze tips gelden voor zowel kinderen als voor volwassenen. Hou er wel rekening mee dat je bij kinderen de oliën ALTIJD moet verdunnen naar leeftijd!
Gebruik alleen hoge kwaliteit oliën zoals die van Young Living!

De oliën die hierboven zijn beschreven zitten allemaal in de Premium StarterKit.