In Amerika is het al heel lang een begrip! Extreme couponing. Mensen die voor 100en dollars boodschappen doen en alles gratis meekrijgen of voor maar een klein bedrag. Dit doen ze d.m.v. bonnetjes inleveren.

In Nederland kan dit niet. De kortingsacties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en je krijgt er nooit zo veel korting op dat het helemaal gratis is. Toch heb ik een manier gevonden om aan gratis boodschappen te komen!

couponing

Allereerst, loop eens door je supermarkt. Waarschijnlijk zul je veel producten zien met een actiesticker er op. “Gratis” of “krijg je geld terug”, staat er dan op! Als je deze producten koopt, doet wat er op de verpakking staat en zorgt er voor dat je je kassabon bewaard, ben je al goed bezig!

Daarnaast kun je je (als je online gaat shoppen) aanmelden bij ShopperKorting.nl Hier kun je online shoppen, waarbij je je korting op je Shopperkorting account gestort krijgt.
Deze kun je dan weer uit laten betalen naar je eigen bankrekening!

Het enige nadeel: het kost wat invulwerk online en je mag maar 1 product per adres/bankrekening opgeven. Dus een hele voorraadkast vol zal het niet worden. Maar… met een beetje creativiteit kom je een heel eind 😉

Zo heb ik vanmorgen toch maar ruim 12 euro bespaard!

Dus….. Let’s shop! Succes!

Bekijk ook eens deel 2 van dit artikel!