Vandaag wil ik jullie graag voorstellen.
Voorstellen aan Sabrina…
Toen Young Living op mijn pad kwam,
kreeg ik Sabrina daar automatisch bij!
En daar ben ik heel blij mee.

Als je graag zelf de oliën van Young Living uit wil proberen,
is het belangrijk dat je een persoon kiest die bij jou past.
Want deze persoon zal jou gaan begeleiden,
gaan helpen en bij staan wanneer nodig.
En Sabrina is dat voor mij…
Zij heeft mij een warm onthaal gegeven in haar team,
en samen met haar ben ik aan de slag gegaan met de producten van Young Living.
Een telefoontje in de middag,
een appje in de avond of ‘s ochtends vroeg.
het maakte haar allemaal niet uit!
Ik kreeg overal antwoord op…
Dus vandaar vandaag voor jullie,
Dit Is Sabrina!

Dit ben ik… Sabrina Anneveld

Onderneemster & levensgenieter!

Ik sta vol in het leven en geniet er ook onwijs van. Ik ben positief ingesteld en als er dingen niet lopen voor wat ik voor ogen had, dan zie ik dat als een kans om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Mijn missie is o.a. om:

Iedereen in de wereld te laten ervaren en inspireren dat het ook anders kan. Dat we veel meer uit het leven kunnen halen dan dat we nu doen. We hebben zelf het heft in eigen handen alleen zijn we soms een beetje de weg kwijt geraakt…. En JA ook ik was de weg kwijt! Ik werkte, ging naar school, weinig slaap en ging maar door met van alles en nog wat. Mijn lichaam veranderde ik viel af omdat mijn eetlust weg was, ik stond op met een zoetig sapje en ging er mee naar bed omdat mijn lichaam daar naar vroeg. Zo heb ik geleefd tussen mijn 17e en 18e jaar. Totdat er een dag kwam dat mijn lichaam het op gaf en ik flauw viel. Ik ben toen erg lang buiten bewustzijn geweest en had zelf in coma kunnen raken. Mijn bloedsuikerspiegel was schrikbarend laag en mijn hormonen waren uit disbalans. Op dat moment woog ik 48 kilo, had donkere kringen onder mijn ogen en van een frisse kleur in mijn gezicht was ook geen sprake. De maanden erna leek het wel of ik in de overgang zat, spontaan kreeg ik heftige opvliegers en was angstig om ergens naar toe te gaan. Uiteindelijk is dat over gegaan alleen mijn lichaam is nooit meer de oude geworden. Of ik hier toen van heb geleerd JA en NEE! Zo extreem heb ik niet meer geleefd maar door en door gaan is toch wel mijn valkuil.

Waar komt mijn passie vandaan?

Stress, zenuwachtig, weinig beweging, geen zelfvertrouwen, altijd maar door en door gaan, slechte voeding, roken, slecht slapen, veel lichamelijke klachten, en ontzettend moe.

Dat is een deel van mijn leven geweest.
Vaak last van hoofdpijn, voorhoofd en bijholte ontsteking, moe, darmproblemen, en mijn energie was echt ver te zoeken. Ook zat ik ontzettend veel in mijn hoofd, en was ik overal over na aan het denken of piekeren wat er allemaal wel of niet kan gebeuren. Ik zat echt gevangen in mijn eigen hoofd. En of dat niet genoeg was werd er ook nog een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt.
Hoeveel waarschuwingen had ik nog nodig om het allemaal anders te gaan doen?

Ik was mij er op dat moment helemaal niet van bewust dat het aan mijn levensstijl, voeding en denkwijze lag en dacht dat het normaal was en dat die klachten er gewoon bij hoorden, kortom: het is zoals het is, en dat ik er maar mee moest leren leven.

Alleen voelde ik steeds meer het verlangen om anders te leven, om vitaler te worden en alles uit het leven te halen wat er in zit. En dat is wat ik nu doe. Kiezen voor mezelf, fanatiek aan het sporten, van personal training naar crossfit en yoga. Ik lees veel over voeding en persoonlijke ontwikkeling, dagelijks mediteren, mee doen aan een feelings challenge, business trainingen volgen, seminars bijwonen, en het gebruik van essentiële oliën.

En het kiezen voor mezelf en de oliën hebben mijn leven echt veranderd…..

…. ruim vier jaar geleden zag ik bij een kennis allemaal mooie gekleurde flesjes olie voorbij komen en de mooiste verhalen, en in eerste instantie dacht ik ook echt van jaaaa hoor natuurlijk?! Ik kon me haast niet voorstellen dat het mij ook ging helpen om krachtiger in het leven te staan en om mijn gezondheid op peil te houden. Dus ik had het naast me neer gelegd.

Alleen het bleef in mijn hoofd rondspoken…

… en mijn nieuwsgierigheid heeft me er gelukkig niet van weerhouden om me verder in te lezen en te verdiepen in die gekleurde flesjes. Dus ik ben gaan rondstruinen op internet. Ik las nog veel meer succesverhalen en overal scheen wel een olie voor te zijn. En ik werd steeds meer en meer aangetrokken tot al die oliën. En nu is mijn valkuil dat ik heel veel dingen erg leuk vindt, alle ballen in de lucht willen houden, erg slecht in loslaten, en maar door en door gaan. Ik sliep heel erg slecht, ontzettend nerveus, stond ook niet echt sterk in mijn schoenen en mijn energie niveau was helemaal ver te zoeken. En dat was iets waar ik van af wilde. 
Ik las over de oliën dat ze je ondersteuning kunnen bieden o.a. bij slecht slapen, het makkelijker loslaten, dat alles niet zo heftig binnenkomt, om je krachtiger te voelen, meer energie te krijgen en minder nerveus te voelen. Dus dat was het proberen waard.

Daarnaast heeft Eric last van zijn luchtwegen, en ook als er pollen in de lucht zijn. Ook voor hem zou ik dus oliën kunnen gaan inzetten. 
We waren van plan om op vakantie te gaan naar Schotland, en zouden we veel ondernemen in de natuur, en ik wilde daarvoor een natuurlijke muggenspray maken zonder DEET, ook een spray tegen teken en nog meer combinaties to the rescue.
Onze levenswijze is bewuster geworden, en Eric en ik waren al langer bezig om meer natuurlijke producten in te zetten zoals koken zonder pakjes en zakjes, natuurlijke verzorgingsproducten, verse groenten, fruit en zelf gezonde tussendoortjes maken.

Baat het niet dan schaad het niet….

… zeiden we tegen elkaar en zo gezegd zo gedaan, hadden we de Premium Starterkit besteld van Young Living, en zouden we het gewoon proberen en daarna zien we wel weer verder.

Wat een feest! Toen er een grote doos werd bezorgd, en al helemaal toen deze open ging….

Zo ontzettend lekker! Al die geuren, gekleurde flesjes, een mooie diffuser en het viel me gelijk op dat de oliën ruiken zoals ze horen te ruiken heel puur en dat ze absoluut geen synthetische geurtjes of een zoetje hebben, die je soms wel ruikt bij andere oliën. Ik heb zeker wel eens iets soortgelijks gebruikt, maar daar kreeg ik gewoon hoofdpijn van en zelfs hartkloppingen. En dat is bij deze oliën absoluut niet het geval. Het pure spul!
De diffuser heb ik sinds we hem hebben, elke dag gebruikt. Sterker nog, we hebben er nu nog meer in huis, en in elke ruimte een diffuser staan. 
Bij enkel alleen het gebruik van de diffuser is het niet gebleven. Want je kunt de oliën namelijk op veel meer manieren gebruiken. Op mentaal, spiritueel, fysiek, en emotioneel gebied gebruiken wij ze dagelijks.

En wat doe ik het liefst?

Mezelf persoonlijk en op zakelijk gebied blijven ontwikkelen, zodat ik er helemaal voor jou kan zijn! 
Ik wil kennis overbrengen, delen en iedereen de ervaring gunnen en te inspireren om bewust met je gezondheid aan de slag te gaan. De natuur in iedereen zijn huishouden halen, dat zou fantastisch zijn.
Stap voor stap.
Druppel voor druppel.

En dat heeft me zoveel opgeleverd ! Mijn leven is totaal veranderd!

Ik ga nu met zo veel meer energie en klachtenvrij door het leven. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd en dat blijf ik nog steeds doen. Ik ben door vele ups en downs gegaan en dat heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben, en ik had nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta!

En dit allemaal is het doen en ervaren, in de flow meegaan, dwalen (en uiteindelijk weer de weg terug vinden), voelen, oefenen, en heel soms ook even de boel de boel laten. Ik ervaar elke dag weer een gevoel van blijdschap, sta ik met zoveel meer zelfvertrouwen in het leven en voel ik vooral weer verbinding met mezelf!

Dus zo is mijn passie ontstaan om mensen te helpen om er voor ze te zijn en te begeleiden met natuurlijke producten.

——

Wil je meer over Sabrina weten?
Kijk dan ook eens op haar Instagram account…
@SabrinaAnneveld

Vandaag heb ik een date met Sabrina en gaan we aan een heel leuk project werken!
En dat is zo verschrikkelijk leuk voor ons,
maar zeker ook voor de mensen die in ons team komen of al zitten!
We kunnen je straks op een NOG betere manier begeleiden en helpen…

Wil jij ook graag met de olie aan de slag gaan?
Kijk dan even op
Olie.MetGeertje.nl voor meer informatie!
Of stuur me even een berichtje…
Young Living ID: 1802340