Ik maakte met Laura een heerlijke appel kaneel cake!
En omdat het zo’n super lekker recept is, wil ik het graag met jullie delen…

Wat heb je nodig:

200 gram cakemeel (Koopmans)
200 gram boter
250 gram fijne kaneelsuiker (VanGilse)
2 appels
4 eieren

Mix de boter met 200 gram kaneelsuiker luchtig in een kom.
Voeg daarna een voor een de eieren toe en als laatste de cakemeel.
Laat dit nog even op de hoogste stand goed luchtig kloppen.

Schil ondertussen de appel en snijd deze in kleine stukjes.
Strooi de 50 gram kaneelsuiker over de appels.
Roer daarna met een spatel de appel door het beslag.

Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak de cake ongeveer 70 minuten af op 160 °C.

appel kaneel cake

En zie hier, een super lekkere appel kaneel cake!
Super simpel, snel en geen rare ingrediënten!

Geertje

6 Comments on Appel Kaneel Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *